Sup yoga workshop bijna vol! En vakantie periode

De SUP YOGA op de Vecht workshop is bijna vol voor 10 augustus! Dat noemen we een succes! Misschien gaan we er snel weer eentje inplannen. Leuk dat jullie mee doen (voor degene die zich heeft ingeschreven)!

Vakantie - augustus

De lessen op de maandagavond van Danielle gaan in augustus gewoon door, de dinsdagavond lessen zijn in augustus geannuleerd wegen de vakantieperiode. En de Vinyasa / Ashtanga lessen op zaterdagochtend van Lisa gaan wel door, mits er voldoende inschrijvingen zijn (dat moeten we per keer bepalen). Als de groep heel klein is, zal de les plaatsvinden in de Huisstudio i.p.v. in Plein 2.

Tevens willen we er jullie op wijzen dat de rittenkaarten niet oneindig geldig zijn. Houd dit in de gaten zodat hij niet verloopt als je nog ritten hebt. Zou zonde zijn! 

Als je nog op vakantie gaat, dan heel erg veel plezier en ontspanning toegewenst! En als je thuis blijft, dan geniet ook van de zomer en vrije tijd! En kom dan lekker een keer een les mee doen. :-)