Sup Yoga op de Vecht een groot succes!

Afgelopen woensdag hadden we voor het eerst SUP YOGA op de Vecht en dat was een groot succes! De workshop was met 15 inschrijvingen volgeboekt dus er was volop belangstelling voor deze eerste keer dat we een SUP board opgingen. Eerst is er op de Vecht wat geoefend op de plank en met het paddelen en daarna werd er in een rustige, mooie inham yoga gegaan. Zowel ervaren als onervaren dames (hopelijk volgende keer ook heren) deden mee met de yoga houdingen. Sharon en Janneke van Supyoga.nl hebben met hun enthousiasme en professionele begeleiding (bijna) iedereen droog weten te houden en meegenomen in een heerlijke workout! Veel lol en ontspanning en een mooie avondzon zorgden voor een geweldige ervaring!

Bekijk het filmpje voor een indruk van de avond! 

Wil jij dit ook een keer mee maken? Laat het dan weten via info@unmani.nl, want waarschijnlijk komt er voor het einde van de zomer nog een workshop (waarschijnlijk op vrijdagavond 26 augustus of vrijdagavond 2 september of zondag 4 september overdag)... Tot dan hopelijk!