Nieuw: Dru Yoga volgende week dinsdag

Volgende week dinsdag (23 augustus) kun je een les Dru Yoga uitproberen. De les zal zoals gewoonlijk van 20:00-21:15 uur zijn in Plein2. Mieke Postulart geeft de les en is tevens Op Buuren bewoner. Mieke is in Dru Yoga en Meditatie opgeleid in Nederland en Engeland.

Je kunt de les zoals normaal boeken via het boekingssysteem.

Dru Yoga is een prachtige, vloeiende vorm van yoga die je helpt ontspannen en nieuwe energie op te doen. Al met één les per week zul je merken dat Dru Yoga je innerlijke balans versterkt en dat je soepeler wordt. Dru Yoga is goed voor de rust in lichaam en geest, bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding.
In de lessen werken we met verschillende bewegingsreeksen en yogahoudingen. Kenmerkend voor Dru Yoga zijn de zachte, maar krachtige bewegingen. We sluiten de les altijd af met een heerlijke ontspanning, zodat je uitgerust en verfrist naar huis gaat. We hopen dat je mee komt doen!