Reminder: Yoga Retraite Dag op 19 november in de boerderij!

Schermafbeelding 2017-11-02 om 21.53.51.png

Over dik twee weken organiseren we de Yoga Retraite Dag weer! Heb je je nog niet ingeschreven maar overweeg je het wel, schrijf je dan alsjeblieft nog snel in! Want we hebben nog net niet genoeg deelnemers om het door te laten gaan en het zou echt jammer zijn als we het moeten annuleren. Want het belooft heel bijzonder te worden! Omdat we het willen houden op het romantische boerenerf van de historische boerderij Oostwaard aan de Vecht. In de eeuwenoude stal die we sfeervol gaan inrichten kunnen we ons onderdompelen in een mooi programma.
We gaan werken met de ademhaling, we doen yoga en uiteraard behandelen yoga filosofie en een introductie tot Raja yoga en we gaan heerlijk met live muziek mantra's zingen. Uiteraard ook tijd om met elkaar te kletsen, relaxen en lekkers te snoepen...

Een ware beleving! We hopen je te zien! 

Namasté
het team van Unmani