Nieuwe docent voor de maandagavond: Lana!

Helaas zal niet iedereen het nog hebben kunnen vernemen van ons tijdens de les, maar Danielle gaat stoppen bij ons. We zijn heel dankbaar voor haar fijne lessen en positieve en enthousiaste bijdrage aan Unmani en we blijven graag met haar samenwerken in de toekomst en jullie zien haar zeker nog wel op een van onze events! Wij wensen haar veel succes en geluk!

We hebben inmiddels een nieuwe docent gevonden die op maandagavond bij ons les komt geven. Ze heet Lana en ze begint 20 november. We zijn heel blij dat deze warme, gedreven dame ons komt inspireren met dynamische lessen en af en toe de groep zal verrassen met de andere stijlen die ze in haar repertoire heeft. Ze is van huis uit psycholoog maar heeft op jonge leeftijd ook het yoga pad betreden met opleidingen in Hatha, Yin, Yang en Yoga Therapy. Lees hier haar profiel.

FullSizeRender.jpg