Unmani App voor de yogi's

In de Raja Yoga opleiding van onze yogastudio wordt gebruik gemaakt van de zelf-ontwikkelde Unmani App. De focus van de app is dat de studenten (yogi's) iedere les makkelijk de houdingen (asana's), meditaties en theorieën kunnen nalezen. 

Van iedere asana is meer informatie over de verschillende naamgevingen, aanwijzingen en hulptechnieken. De meditaties, onderverdeeld in kriya's, pranayama's, pratyahara en samadhi's kunnen snel nagelezen, alsmede de originele teksten in de oude geschriften met commentaar. De theorieën verwijzen per les naar de verschillende geschriften.

De app wordt het komende jaar verder ontwikkeld voor de Raja Yoga opleidingen. We overwegen het materiaal uit te breiden naar lessen van andere leraren. Mocht je feedback of ideeën hebben dan horen we dit graag.