Schrijf je nu nog in, de Raja Yoga Opleiding gaat 31 augustus beginnen

Donderdag 31 augustus 2017 start de Raja Yoga Basisopleiding

Je wilt graag verder met je Zelfontwikkeling. Dat je een beginner bent in Yoga of niet. Deze Basisopleiding biedt je een grondige training in de vijf eerste stappen van Yoga. Je leert niet alleen fysieke houdingen, morele principes, morele idealen en onthechting, maar je wordt ook ingewijd in de geheimen van energiebeheersing. Een betere gezondheid en een langer leven zijn het resultaat. Ontdek zelf hoe slank, soepel en sterk je wordt met ons oeroude en beproefde systeem. Door de zachte en vriendelijke aanpak is het geschikt voor iedereen.

De Basisopleiding is in overeenstemming met de 200 uren standaard van de Internationale Yoga Federatie.

De Basisopleiding bestaat uit 40 wekelijkse lessen van 2,5 uur gespreid over een schooljaar vanaf donderdavond 24 augustus van 20:00 tot 22:30. 

De indeling van een les is als volgt:

  • Eén uur:  fysieke houdingen (Asana's).
  • Half uur :  een zuiveringsoefening (Kriya) en/of een energiebeheersing oefening (Pranayama).
  • Eén uur :  lezing met voorbeelden en discussiemogelijkheid.

Kom vrijblijvend langs om kennis te maken met de opleiding en de leraar. Als je na afloop geïnteresseerd bent om de opleiding te volgen, maak je een afspraak voor een intake gesprek met de leraar en schrijf je je in voor de opleiding.