Help ons mee zoeken naar ruimte voor de studio!

IMG_2616.JPG

Yogastudio Unmani is een kleinschalige yogastudio in Maarssen met verschillende stijlen yoga. We zijn gevestigd in Op Buuren. Wij zijn op zoek naar een vaste ruimte die we warm kunnen inrichten met onze eigen sfeer. Omgeving Maarssen of Utrecht (Amsterdamsestraatweg of Zuilen). Mijn droom is altijd geweest om een oude boerderij te kopen en de schuur prachtig om te bouwen tot studio. Maar nu woon ik sinds een paar jaar, ook met veel plezier, met mijn gezin in een pakhuis aan de Vecht. ;-) Waar we gelukkig af en toe ook yoga geven!

Weet jij een ruimte die leegstaat en wat om te bouwen valt tot yogastudio voor 10-15 matten? Eventueel kan het ook in een ruimte die ook voor andere doeleinden wordt gebruikt (overdag) maar dan moet het makkelijk zijn om te bouwen.

Alvast heel veel dank voor de gouden tip! Deze wordt uiteraard beloond! :-)

Droom studio in de natuur, oude schuur, leegstaand pand... 

Heb jij nog meer ideeën? Deel ze met ons! Mail naar info@unmani.nl

Namasté
Josine & Roel

Zoiets of zoiets of zoiets... ;-)

IMG_2623.JPG
IMG_2622.JPG