Yoga & meditatie retreat in Marokko

We hebben van verschillende van jullie de afgelopen periode begrepen dat jullie interesse zouden hebben in een yoga & meditatie retreat. Nu hebben we een prachtige plek in Marokko gevonden waar we dit zouden kunnen doen! Eerst willen we inventariseren of hier interesse in is en of je mee zou kunnen. Te denken valt dan aan november of aan april of mei. Als je op de hoogte gehouden wilt blijven of als je je zou willen inschrijven, stuur ons dan even een berichtje (info@unmani.nl)! Hierbij alvast een indruk:

Op het programma zou iedere ochtend een yoga les staan en iedere namiddag een meditatie of filosofie les. Tussendoor volop tijd om te ontspannen, wandelen in de natuur (prachtige bergachtige omgeving), te lezen of te genieten van een aantal georganiseerde excursies zoals naar Marrakkech of naar een spirituele plek in de bergen met waterval. Of genieten van een massage of andere behandeling. Uiteraard staat er gezond, voornamelijk vegetarisch, eten op het menu.

Deze prachtige plek stond in het Happinez magazine: zie hier.