Volgende week wordt de Hatha yoga les gegeven door Anniek! Even voorstellen!

Aanstaande maandag wordt de les van Lana ingevallen door Anniek. Ik (Josine) heb haar onlangs in Portugal ontmoet op de Yoga Therapy training. Ik had een hele positieve indruk van haar frisse, integere, positieve persoonlijkheid. Ik heb er vertrouwen in dat het een heerlijke les gaat worden! Hierbij een stukje van haarzelf:

foto Anniek Gelissen.jpg

Mijn naam is Anniek Gelissen. Yoga is voor mij een levenswijze. Dat wat je op de mat beoefent, neem je mee in het dagelijks leven. Yoga leert je te luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft en kan zorgen voor een compassievolle blik naar jezelf en anderen. Het is helend. Mijn Yin docentenopleiding heb ik gevolgd bij Johan Noorloos en recentelijk heb ik een Yoga Therapy and Mental Health training gevolgd bij Anneke Sips. Mijn lessen zijn zacht, langzaam en meditatief, als tegenhanger van ons (meestal) drukke bestaan. Er tijd is om het lichaam te voelen en om te observeren wat zich aandient, zodat je met een liefdevolle glimlach weer de mat af stapt.