Extra workshops Sup Yoga op de Vecht dit weekend! Yoga Retraite Dag en Raja Yoga lezingen

Purasup

Workshops Sup Yoga op de Vecht

Vanwege het wat frisse weer wordt de workshop Sup Yoga op de Vecht van vrijdagavond verplaatst naar zondag 11:00-13:00 uur en een extra workshop op maandag 19:00-21:00 uur. Ben jij erbij om te leren suppen en een ontspannen sup yoga sessie te ervaren? Het water geeft een extra dimensie... Het wordt 25 graden dus dat zal vast een mooie les worden (waar je ook nog wat vitamine-D op kan doen)! 
Je kunt meer informatie lezen op onze website en je hier inschrijven.

Yoga Retraite Dag 26 mei

Daarnaast willen we je nog helpen herinneren aan de Yoga Retraite Dag op 26 mei. Van 9:00-13:00 uur. Een inspirerende dag om allerlei aspecten van yoga te ervaren, zoals Vedanta & filosofie, Hatha (asana & pranayama) yoga, Raja yoga & meditatie en tijd om alles lekker te laten bezinken, vragen te stellen, te wandelen in de natuur, kopjes thee te drinken, te kletsen of op jezelf te zijn enz. Bijna al onze docenten zijn erbij. Schrijf je hier in (kosten 39 euro).

Eendaagse Yoga retraite.png

Gratis lezingen over diverse levensthema's

De komende periode zijn er gratis lezingen over thema's die je wellicht aanspreken (zoals leiderschap, work-life balance, spiritueel ouderschap, meditatie, 3 fases van yoga ontwikkeling en de oorsprong van yoga). We willen deze thema's tegen het daglicht houden van Raja yoga. Voel je welkom! Bekijk hier meer over de lezingen. De data zijn 20 en 27 mei, 24 juni en 2 en 9 juli en geef je als je wilt komen svp even op via info@unmani.nl.