Workshops Sup Yoga op de Vecht gaan weer van start! Ben jij erbij 18 mei?

IMG_1294.JPG

Na het succes van de afgelopen twee jaar gaan we ook dit jaar weer de Vecht op om yoga op een sup board te beoefenen! Dat is ontzettend leuk, ontspannend, nieuw, anders en ook inspannend; omdat je ook een stuk gaat peddelen en je balans moet zien te houden om de yoga houdingen te doen! Je hebt geen ervaring nodig met suppen. Je krijgt eerst "peddel les" waarna we een mooi stuk suppen over de Vecht en dan gaan we op een rustige inham tussen de lelies onze yoga les doen. De eerste volgende datum is 18 mei van 19:00-21:00 uur. Schrijf je snel in, want er zijn nog maar een aantal plaatsen beschikbaar. Nieuwe data kun je ook vinden op de site. Het huren van een board in bij de prijs inbegrepen. Als je een eigen sup board hebt en daarop wilt mee gaan, laat het me dan even weten (info@unmani.nl), dan krijg je een aangepaste prijs voor de workshop. Ik hoop je te zien de 18e! Plezier gegarandeerd... :-)