Internationale yoga dag

Zoals de meesten van jullie al wel gehoord hebben in de lessen, hebben we Plein2 opgezegd om onze lessen te geven. Dit omdat we daar niet konden uitbreiden en daarom een andere ruimte zochten omdat we thuis ook niet kunnen uitbreiden. We houden jullie op de hoogte wanneer we een nieuwe ruimte hebben. De lessen zullen de komende weken bij ons thuis plaatsvinden in de huisstudio.

Vandaag is het trouwens Internationale Yoga Dag! Deze dag is in 2014 ontstaan bij de Verenigde Naties als cadeau van India aan de wereld! Een dag dat er overal aandacht is voor yoga en mensen bewust wil maken om yoga te gaan beoefenen en de positieve effecten ervan. Of als je het al doet, ieder op zijn of haar eigen manier maar waarschijnlijk ieder met een dankbaar gevoel dat het in je leven is! Zo maken we met z'n allen de wereld een beetje mooier!

Liefs Roel & Josine