Workshops Sup Yoga op de Vecht, zoooo leuk!

De komende weken mogen we hopelijk blijven genieten van dit heerlijke weer! Dus wie weet heb jij wel zin om een keer mee te gaan met een van de workshops Sup Yoga op de Vecht?

fullsizeoutput_65a0.jpeg

SUPPEN; Stand Up Paddling - staand paddelen op een soort plat surfboard, een oude rage uit Hawaï die nu als trend is overgewaaid naar alle delen van de wereld waar water is! Zo ook al in vele steden in Nederland en wij denken dat de Vecht ook de perfecte omgeving is om yoga op een sup board te doen! We leven hier in zo'n mooie natuur met de Vecht, de kanalen, de gracht door Op Buuren en de plassen in de omgeving. Dat is heerlijk genieten vanaf een boot maar ook heel tof en mooi op een board. Zo kun je genieten van de omgeving en van de ontspanning en inspanning die yoga biedt. Je traint hierbij extra je lichaam omdat je eerst een stuk supt en naast de uitvoering van de yoga houdingen ook je balans moet zien te houden. Dit kan iedereen leren, ervaring is niet nodig. Resultaat: lekker ontspannen, lol maken, iets nieuws leren, een sterker en soepeler lichaam en een kalme geest, wat wil je nog meer!

Geef je gauw op, plaatsen zijn beperkt! Mail ons als je vragen hebt op info@unmani.nl.
Data: 6, 18 en 27 juli, 17 augustus vanaf 10:00 uur of 19:00 uur. Kosten: 29 euro. Meer data volgen nog dus houd de website in de gaten. Boek door hier te klikken!

P.s. Let bij het boeken van de normale yogalessen goed waar de lessen gegeven worden, meestal in de Huisstudio (Dr. R. van Lutterveltstraat 8) maar vaak ook buiten in de natuur!