Komende 3 woensdagen Dru yoga van Saskia

Beste yogi's van Gea,

Heel fijn dat ik de lessen van Gea, die op vakantie is, weer mag komen verzorgen de komende weken.

In de les van deze week besteed ik aandacht  aan de ademhaling. Met de ademhaling kunnen we veel reguleren in ons lichaam. Je kunt bijvoorbeeld heftige emoties bedaren maar ook je spijsvertering een handje op weg helpen.

Na de activatie gaan we EBR 2 doen. Een lange reeks oefeningen achter elkaar waarbij bijna alle delen van je lichaam aan bod komen. Deze veelzijdige sequentie bevat rek- en strekoefeningen en verschillende klassieke asana’s. Een uiterst effectieve oefenreeks die helpt energie blokkades op te lossen in ons lichaam, zodat er ruimte wordt vrij gemaakt waardoor we letterlijk wat lichter door het leven kunnen gaan.

Als er na deze EBR 2 nog tijd over is kunnen we nog wat asana’s op de grond doen. En uiteraard eindigen we de les met een diepe ontspanning.

Ik heb er zin in en hoop jullie te ontmoeten aanstaande woensdag!

Hartelijke groet,

Saskia

 

 

IMG_1331.JPG