Facebook aanbeveling! Wil jij ons helpen?

antonio-lainez-347987-unsplash.jpg

Lieve allemaal!

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie bij Yogastudio Unmani lessen of een opleiding volgen. Mocht je tevreden zijn en dit willen delen met anderen, zodat we hier meer mensen door kunnen aantrekken, zou je dan onze Yogastudio Unmani Facebook pagina willen "Liken" en een aanbeveling willen schrijven? Dit kun je doen op onze Unmani FB pagina onder (midden van pagina) "Aanbevelingen en recensies" door eerst op "Ja" te klikken bij de vraag of je wilt aanbevelen en dan aantal sterren te geven en er een klein stukje bij te schrijven. Hier is eventueel de link van de pagina. Deze positieve steunbetuigingen zouden wellicht mensen die ons nog niet kennen kunnen aansporen om lessen te komen volgen, zodat we ook weer kunnen uitbreiden qua docenten en we meer kans hebben om alle lessen altijd door te kunnen laten gaan! Dus heel veel dank alvast als je de moeite wilt nemen!

Namasté,

Josine, Roel, Gea en Lana