Annefloor ter Weer komt komende week lesgeven!

Pasfoto.jpg

Komende week komt Annefloor ter Weer (Hatha yoga docent) de lessen overnemen van Josine op dinsdagavond en vrijdagochtend. We zien uit naar haar komst!

Hierbij een stukje van haarzelf:

Vanuit de Zijnsoriëntatie, waarin ‘zijn’ centraal staat via zittende meditatie, kwam ik 5 jaar geleden in een yoga ashram in India. Daar startte het yogapad voor me. Na dat bezoek was ik om. Met veel overgave deed ik dagelijkse beoefening en een paar jaar later besloot ik de verdieping op te zoeken, want ik had vernomen dat er een hele levensfilosofie achter schuilt. In 2016 ben ik gestart met mijn eerste Hatha opleiding en in 2017 hierop een vervolg. Niet alleen gaf het me een eigen verdieping, het liet me ook zien dat ik dit graag deel met anderen. Zodoende ben ik vorig jaar gestart met lesgeven.

Ik voel me meer een geheel nu ik mijn lichaam en haar grenzen verken. Daarnaast biedt yoga een heel mooi hulpmiddel om in het moment te zijn en alles verder los te laten. Bovendien vormt dat wat je op de mat tegenkomt een hele mooie metafoor voor wat je in de rest van je leven tegenkomt.

In mijn lessen ligt daarom een focus op de ademhaling, de bewuste beoefening van de houdingen, een balans tussen actief en ontspanning.

Het gaat om het ervaren van jezelf; je lichaam, je geest, je gevoel om daarna dit weer los te laten door de focus op de ademhaling. Zo breng je jezelf in het hier en nu. Ik kijk er naar uit dit te mogen delen bij Yogastudio Unmani!

Mijn motto: “Bring your day, stretch away, be yoga, be you!”

Josine van de Wal