Zomertijd! En op tijd boeken voor een les...

vectorbeast-90-unsplash.jpg

Het is prachtige zomertijd... Heerlijk weer, veel buiten zijn, vrije tijd, lange avonden... Misschien zijn veel van jullie al lekker vakantie aan het vieren! Anderen blijven misschien gewoon doorwerken of zijn thuis. Fijn dat een aantal van jullie aan ons heeft doorgegeven dat je op vakantie gaat, dan weten we dat je sowieso niet naar de yoga komt deze weken. Aan degene die wel naar de lessen willen blijven komen deze zomerweken, zouden jullie je svp tijdig op kunnen geven voor de lessen? Op zijn laatst 2 uur van te voren beslissen wij of de les door kan gaan. Met 2 personen kan de les al doorgaan. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we jullie er op tijd aan te denken om je aan te melden. De lessen vinden bij ons thuis plaats of buiten... Als het buiten is, krijg je nog bericht van de locatie.

Schermafbeelding 2018-06-28 om 22.14.32.png

Daarnaast willen we je graag herinneren aan de superrelaxte workshops Sup Yoga op de Vecht! Wil jij voor de afwisseling een keer yoga mee doen op een board in plaats van op de mat, doe dan nog mee deze zomer! Ervaring is niet nodig. Wel zin en een klein beetje durf om wat nieuws te leren. We hebben nog workshops gepland staan op 27 juli en 17 augustus. En wie weet komen er nog data bij, als dit prachtige weer aanhoudt, dus houd de website in de gaten.