Einde zomer in zicht... Updates rooster, policy en sup yoga

De zomer komt langzamerhand tot zijn eind. We hopen dat jullie hebben genoten!
De komende tijd geeft Josine op maandagavond ook les en blijft ze lesgeven op dinsdagavond en vrijdagochtend, Gea op de woensdagavond en Roel op donderdagavond de Raja yoga opleiding. Als er nieuwe docenten bijkomen, dan krijgen jullie daar zo snel mogelijk bericht over. Vooralsnog blijven de lessen in de huisstudio plaatsvinden of buiten (soms bij de boerderij). De les op maandag zal meer het karakter van Hatha flow hebben.

Aanstaande zondag 2 september is voorlopig alweer de laatste workshop Sup Yoga op de Vecht! Wil je er nog bij zijn, boek dan gauw! En anders zie ik je graag volgend seizoen...

We hebben ook een policy update; vanaf nu is het minimale aantal om een les door te laten gaan 3 personen (meestal hebben we dat minimum ook). Je krijgt bericht als het niet door kan gaan. We zijn een kleine studio en het is daarom best lastig om de lessen rendabel te houden. En het is voor de docent en voor jullie ook veel leuker als het minimaal 3 mensen zijn. We hopen dat jullie je tijdig inschrijven. Veel van jullie doen dat ook al de laatste weken, dank jullie wel!

We zoeken een lange termijnrelatie met jullie als yoga studenten. We streven ernaar dat jullie regelmatig komen. Dan gaat de yoga ook echt zijn vruchten afwerpen, leer je elkaar steeds beter kennen en kan er overdracht plaatsvinden met dan waarschijnlijk ook gewenst effect en resultaat. Om ritme en regelmaat te stimuleren, bieden we nu geen 5 rittenkaarten meer aan, maar alleen abonnementen, 10 rittenkaarten en losse lessen. Wil je een keer iemand meebrengen die je wilt laten kennismaken, dan mag dat gratis!