Les volgende week van Annefloor en Raphaël en Sama Yoga Retreat

Aanstaande maandag geeft Annefloor les. Zij heeft afgelopen zomer ook al een aantal keer ingevallen. We kregen terug dat dat goed was bevallen dus fijn dat ze volgende week weer komt! Ze geeft een Hatha flow les.

Schermafbeelding 2018-09-13 om 20.50.27.png

Op vrijdagochtend komt Raphaël invallen. Onlangs hebben we kennis met hem gemaakt en we hadden een hele positieve indruk van hem en qua achtergrond en visie past hij goed bij Unmani. 

Een stukje over zijn achtergrond:
Vinyasa & yin yoga docent Raphaël Acohen kwam in 2005 in Australië in aanraking met yoga en heeft zich sindsdien naast zijn studie ontwikkeld als een gedisciplineerd en zachtaardige leraar. Hij is vaak beschreven als iemand die met een fijne stem iets duidelijk en rustig kan uitleggen zonder daarbij te vervallen in mysterieus taalgebruik. Zijn lessen zijn voor iedereen die op zoek is naar een veilige en functionele beoefening. Er zal altijd aandacht gaan naar de individuele verschillen. Raphael helpt studenten hun innerlijke rust te cultiveren alsmede flexibiliteit en kracht te ontwikkelen.

Josine gaat fijn een week naar een Sama yoga verdiepingsweek in Kreta bij haar leraar Sky uit Bali (Yoga, Meditation, Chanting & Vedanta by the Ocean in Crete. Als je nieuwsgierig bent of je overweegt ook eens een yoga retraite te doen, lees dan gerust hier verder