Mini retraite 13 april en sup yoga workshops weer van start

De zon heeft zich al een aantal dagen laten zien, de dagen worden langer... Weet je wat dat betekent? Tijd om je voor te bereiden op de zomer! Dus investeer in jezelf om lekker in je vel te komen en om heerlijk ontspannen en uitgerust te raken, met een middag vol inspiratie en mooie yoga! Kom zaterdag 13 april ook naar het Yoga Retraite Dagje! Van 13-17 uur. Zo laat Renee ons werken met de adem en een korte meditatie doen, Gea neemt ons mee in de Dru yoga met een Energy Block Release, Josine vertelt over wat er bruikbaar is uit de yoga in ons dagelijks leven, Roel brengt diepe kennis vanuit de Raja yoga en Lisanne laat ons Yin yoga en Yoga Nidra ervaren. En zo kun je alle stijlen ervaren en de vele kanten van yoga beoefenen en verdiepen!

Daarnaast beginnen we ook weer met het sup yoga seizoen! Op 17 mei is de eerste Sup Yoga op de Vecht workshop van 19-21 uur! Ik heb alweer zoveel zin in het suppen en de yoga op het water, kom het ook ervaren! Zie hier de info.

Namasté
Josine

IMG_5527.JPG