Zomeractie, buitenyoga, workshops Sup yoga op de Vecht, gratis les vrijdag en meer!

Na onze heerlijke vakantie in Zweden zijn we weer up & running voor de lessen komende tijd! Roel rondt het tweede jaar af met de Raja Yoga Docentenopleiding en een nieuwe start weer na de zomer.

De reguliere lessen gaan zo veel mogelijk door deze zomer. Wel volgens onze policy voorwaarde van minimaal 3 personen. De lessen zullen vaak ook buiten plaatsvinden! Breng dus ook bij mooi weer altijd een vestje of trui mee voor het einde van de les (en een muggenstift)…
De kinderyoga wordt, in verband met andere lessen en workshops, tijdelijk niet gegeven. Laat het ons weten als je vragen hebt of interesse hebt in wanneer het weer start.

Ga jij deze zomer ook (weer) een keer (of vaker!) mee sup yoga ervaren? Bekijk meer details op de website onder Workshops.

IMG_0098.JPG

Dit zijn de data voor de Workshops Sup Yoga op de Vecht deze zomer! Schrijf je gauw in! Alle data staan nu ook in Momoyoga (en met korting te boeken als je een eigen sup board hebt).

  • 5 juli 19-21 uur

  • 20 juli 10-12 uur

  • 1 aug 19-21 uur

  • 18 aug 10-12 uur

  • 31 aug 10-12 uur

Daarnaast hebben we in juli en augustus een ZOMERACTIE! Normaal kost een maandabonnement 49 euro en een 10 rittenkaart 115 euro. In de maand juli en augustus mag door nieuwe yogi’s voor 39 euro een maandabonnement en voor 95 euro een 10 rittenkaart aangeschaft worden, om zo kennis te maken met ons en met onze lessen! Deel deze actie gerust met je vrienden of op social media.

Aanstaande vrijdag is het Wereld Yoga Dag! De les die Lisanne normaal gesproken geeft, wordt door haar vakantie vervangen door Josine. Het zal dus een Sama Yoga les worden en deze zal GRATIS zijn! Schrijf je dus snel in!

Alvast een goed begin van de zomer en tot gauw!

XSva6tQDQgSrVHYl4O2EVw.jpg