Hartegroet uit Zweden!

Een hartegroet voor iedereen uit Zweden van Josine, Roel en van Sky van Sama Yoga aan al onze yogi's! We genieten hier nog even van een paar vakantiedagen aan het witte strand van Öland (Zweden) nadat we de afgelopen tien dagen hebben genoten van het Space of Love Festival! Waar we waardevolle tijd konden doorbrengen met onze Sama Yoga leraren uit Bali (3) en andere vrienden en docenten van die community. Iedere dag waren er vanaf 4:00 uur in de ochtend meditaties (Sadhana) bij zonsopgang en de hele dag door prachtige yoga en chi gong lessen, diepgaande workshops (bv Vedanta, Tantra of Ayurveda) en women's circles, dans, conscious breathing, live muziek (verschillende bands, mantra's zingen en Gong baths), healing en sjamanisme, natuur connect & reflect moments, kampvuren op het strand en zweethutten. Ook voor de kids yoga en circus en zelfs af en toe oppas.

Wij hebben genoten en heel bijzondere momenten meegemaakt! Neem gerust een kijkje op de website (of informeer bij ons) als je wellicht een mooie, hartverwarmende en bijzondere retraite zoekt voor volgend jaar! Dit festival bestaat al bijna 20 jaar en veel mensen komen ieder jaar terug omdat het keer op keer hun hart opent, mind ontspant en weer nieuwe energie geeft!