Back to All Events

Devi Circle

De Devi Circle is een dag voor (alleen) dames die het fijn vinden om een dagje voor zichzelf te hebben en (met elkaar) met hun zelfbewustzijn en ontwikkeling bezig te zijn. Het is gebaseerd op de Devi Circles zoals Josine in Bali heeft geleerd en ervaren. Heel bijzonder om met een aantal dames bij elkaar te zijn een middag en verdiepend (en soms helend) te werken met je lichaam en ziel.
Het programma begint om 13:00 uur en eindigt tussen 17:00 en 18:00 uur en omvat een yoga les, een puja of een ander Boeddhistisch ritueel, een meditatie en een groepsgesprek over een thema of onderwerp dat gezamenlijk gekozen wordt, bv over work-life balance, chakra psychologie, wat is je echte passie (en leef ik daar naar), hoe kan ik beter nee leren zeggen, enz. De sfeer is luchtig, vriendschappelijk en persoonlijk.

De dag wordt gegeven door Josine en de kosten die aan deze dag zijn verbonden zijn 26 euro of 2 ritten van je rittenkaart.

Later Event: September 24
Acro Yoga workshop voor beginners!