Terug naar alle evenementen

Workshop Sup Yoga!

SUPPEN; Stand Up Paddling - staand paddelen op een soort plat surfboard, inmiddels super populair in Nederland! Sinds 2016 organiseren we al sup yoga workshops op De Vecht (Maarssen)! Nu ook op de plassen in de Betuwe. Op een sup board kun je genieten van de omgeving en van de ontspanning en inspanning die yoga biedt. Je traint hierbij extra je lichaam omdat je eerst een stuk supt (hierbij gebruik je 95% van je spieren, dus een ware workout) en naast de uitvoering van de yoga houdingen ook je balans moet zien te houden. Dit kan iedereen leren, ervaring is niet nodig. Resultaat: lekker ontspannen, lol maken, iets nieuws leren, een sterker en soepeler lichaam en een kalme geest, wat wil je nog meer!

Zie ook ons filmpje (inmiddels alweer van een paar jaar terug) voor een indruk!

De sup yoga workshops worden gegeven door Josine (is geaccrediteerd door de Nederlandse Watersport Verbond om sup yoga te geven). Mail ons als je vragen hebt op josine@unmani.nl.

Data: check ons rooster in Momoyoga. Kosten: 45 euro (inclusief board en paddle huur of korting bij deelname met eigen board 25 euro). Boek door hieronder te klikken en beschikbaarheid te zien. Locatie: Oirschot/Best of Heerewaarden (Maas).