Inspiratie van Gea voor haar Dru yoga les op woensdag: vanavond volle maan!

Vanavond volle maan...

In de Dru Yoga les oefenen we de komende weken met het element Water.

Zoals je weet heeft de maan een grote invloed op het water op de aarde en ook op het water in jezelf. 
Als het element water in je leven in evenwicht is, beweeg je je vloeiend en met gemak door het leven. Je stroomt mee op de flow en je voelt je op je gemak.
Als het waterelement in je leven overheerst  (en dus teveel is) ben je emotioneel en overgevoelig. Je voelt je ondergedompeld in je emoties en je zit gevangen in zelfmedelijden.
Als  je te weinig van het element water in je leven hebt kun je weinig geluk ervaren en voel je je niet op je gemak in gezelschap van anderen.
Door oefeningen te doen waarbij je dit element in balans brengt kun je meer genieten en ben je je emoties de baas.

Yin5.jpg

De prachtige watersequentie van Dru Yoga zorgt voor deze balans en helpt je met de stroom van het leven mee te gaan in plaats van er tegen in. Het helpt ook om je gedachten en emoties te kalmeren en om vrede en harmonie te ervaren met jezelf en alles en iedereen om je heen.

Verder oefenen we in de les met spanning los te laten door verschillende yoga houdingen. We sluiten uiteraard af met een heerlijke ontspanning.

Ben je benieuwd wat de heerlijke watersequentie voor jou kan doen? Kom dan naar de Dru Yogales op woensdagavond van 20:00 tot 21:15 uur.
Je bent van harte welkom! Schrijf je in via de website.

Hartelijke groet,
Gea