Nieuw: bekkentherapie in Plein2

Nieuw in Plein2: bekkentherapie, voor sommigen van jullie die ook weleens bekkenproblematiek (hebben) ervaren of bij een kind, misschien interessant... Eigen ervaring is erg positief. :-)

Iedereen kan te maken krijgen met bekkenproblematiek. Deze problemen kunnen voor vervelende klachten zorgen die je belemmeren in je dagelijks leven. Gelukkig is het mogelijk om door middel van bekkenfysiotherapie bekkenproblemen aan te pakken. Bij Het Kruispunt werken wij met een team van professionals om je complete zorg op maat te kunnen bieden.

Waarbij kan
Het Kruispunt je van dienst zijn:
Pijnproblemen in en rondom het bekken; Zwangerschapsgerelateerde bekkenproblemen, tijdens de zwangerschap en na de bevalling; Seksuele problemen; Plasproblemen; Bekkenproblemen bij kinderen: KakkieMakkie.

Ook kinderen hebben soms bekkenproblemen, die zich kunnen uiten in onbegrepen buikpijn, verstopping, blaasontsteking, bedplassen en dergelijke. Het Kruispunt heeft daarom voor de kleine patiëntjes aparte plas- en poeptrainingen onder de beeldende naam “KakkieMakkie”. Speelse, ontspannen behandelingen door bekkenfysiotherapeuten die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Het team:

Ana Klokke is de oprichter van Het Kruispunt Vechtstreek. Zij woont in Maarssen-dorp en werkt sinds 2011 als bekkenfysiotherapeut. Na haar master-opleiding bekkenfysiotherapie heeft ze o.a. zich ook gespecialiseerd in seksuologie, dry needling, bekkenklachten bij zwangeren en stuitklachten. Het afgelopen jaar heeft zij veel praktijkervaring opgebouwd in het Bekkencentrum Het Kruispunt Heemskerk.

Ineke de Gee- de Ridder, eigenaar van Het Kruispunt in Heemskerk en Alkmaar,  is al 25 jaar gespecialiseerd in de bekkenfysiotherapie en heeft Het Kruispunt in 2008 in Heemskerk en later in Alkmaar gestart. Ze is een van de pioniers van bekkenfysiotherapie in het land en is 10 jaar voorzitter geweest van de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie. In Het Kruispunt Vechtstreek zal zij vooral de kinderen behandelen. 

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de behandelingen, vergoedingen door je zorgverzekeraar, samenwerkingen kijk op onze website www.hetkruispunt.info

Met vriendelijke groet, 
Ana Klokke – Ramalhinho Campos

Geregistreerde Bekkenfysiotherapeut
Het Kruispunt Vechtstreek: 
Plein 2, J Homan v/d Heideplein 2, 3604DK Maarssen/ T: 0616161125