Inspiratie van Kelsey voor haar Vinyasa les op donderdag (week 2)

Kelsey Garudasana.jpeg

Garudasana

Ofwel ‘de Adelaar’. Deze houding oefenen we onder andere in de serie deze vier weken, samen met andere houdingen waarin je gedraaid staat of zit. Het is een uitdaging om in het jasje van deze adelaar te kruipen en vergt bovendien geduld en ruimte naar jezelf toe. Als je er dan uit mag, voel je de bevrijding van de Adelaar als deze oneindig met de wind mee vliegt.
De eerste week heb je een gedachte laten ontstaan, over een gewoonte die je eigen wilt maken, of juist een gewoonte die je wilt laten gaan. Hierbij ben je onderweg om een stuk van je gelukkige zelf meer door te laten schijnen en je eigen wind te volgen. Dit gebeurt echter niet geforceerd of snel. De Adelaar vliegt gecontroleerd en ontspannen met de wind mee, net zolang tot hij het tijd vindt om te landen. Jouw nieuwe gedachte, heeft ook de tijd nodig om in de wind van onze geest te vliegen voordat het de tijd is om zich te laten landen in jouw dagelijks leven. De komende drie weken ga je dit steeds meer manifesteren. Net als de houding van Garudasana. Liefs Kelsey