Kinderyoga voor twee leeftijdsgroepen

Schermafbeelding 2018-02-08 om 10.10.10.png

Een keer per maand hebben we kinderyoga op het programma staan. We noemen het kinderyoga omdat het kind centraal staat. Vaak zijn de meisjes en jongens nog best jong en vinden ze het fijn om met papa en mama te komen maar de wat ouders kinderen mogen ook gerust alleen komen! We willen nu uitproberen of we de groepjes kunnen splitsen (mits we dan voldoende animo hebben)... Dus Kinderyoga voor kindjes van 3 to 6 jaar en Kinderyoga voor kinderen vanaf 6 jaar. De lessen omvatten voor beide leeftijdsgroepen de volgende elementen en het wordt speels ingestoken :

  • Yoga houdingen, vaak aan de hand van een thema of bepaalde dieren
  • Concentratie oefeningetjes, zoals balans en samen oefeningen doen
  • Adem oefeningetjes, met beetje uitleg uit de yoga
  • Medititatie, mindfullness en/of ontspanning
Schermafbeelding 2018-02-08 om 21.57.48.png

Aanstaande zondag om 10 uur is er weer kinderyoga, wees dus welkom! En kijk voor de lessen op het rooster hierna voor welke leeftijdsgroep het is. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust: info@unmani.nl