Your mind, body & soul in harmony

Zaal.JPG

Kom kennismaken met onze studio voor een losse yoga of meditatieles of schrijf je in voor onze workshops of events. Je hoeft niet flexibel te zijn of ervaring te hebben, maar heb je die wel, dan kan je ook prima terecht!

We zijn in Op Buuren - Maarssen gevestigd. Wij hebben kleine klassen (6-10 personen) waardoor een ieder ruim aandacht krijgt en we snel persoonlijk contact opbouwen.

Unmani betekent toestand van gedachteloosheid die vreugde geeft. "Wanneer de geest de trancendente staat (Unmani) bereikt dan wordt er geen dualiteit ervaren. Hier wordt volledige vervulling gevonden. De toestand van Unmani is eigenlijk de toestand van de hoogste stap in yoga, namelijk contemplatie of Samadhi". - Hatha Yoga Pradipika


Komende Workshops@Work

Het is heel interessant en bevorderend voor de mentale en fysieke gezondheid om yoga en/of meditatie op je werk te kunnen doen! 
Bedrijven kunnen subsidie krijgen voor yoga, meditatie en mindfulness op het werk. In het kader van duurzame inzetbaarheid kunnen bedrijven veel geld terugkrijgen en dus de yoga heel goedkoop of gratis aanbieden  (klik hier voor meer informatie). Heel goed nieuws dus! Werk jij bij een bedrijf of instelling waar je denkt dat er wel animo voor is, neem dan contact met ons op. De subsidie was in 2015 geldig, check bij je HR afdeling of je manager of er interesse in is en of er nog subsidie te krijgen is.


Josine en Roel hebben Yogastudio Unmani opgericht begin 2015. Met één les per week begonnen en al snel uitgebreid naar meerdere lessen en in 2016 uitgebreid naar meerdere docenten. Inmiddels gebruikt Unmani een mooie ruimte in Op Buuren (Maarssen) in het pand Plein2. De vaste (en invaldocenten) geven naast Sama yoga en Raja yoga ook Hatha yoga, Vinyasa yoga, Dru yoga, Yin  yoga en Yoga Nidra (momenteel geen Zwangerschapsyoga) en tevens worden er events en workshops (zoals Acro en SUP yoga) georganiseerd. Zie voor de achtergronden van de docenten de profielen onder "Lessen" en dan bij ieders naam.